Ubbink Aqua Clear, värillinen 500 ml Etusivu > Vesiaiheet > Altaanhoito

Heti toimiva apu puutarhalammikolle.

Kirkastaa vihreän samean veden.

Sisältää 500 ml yhteensä 10000 litralle lammikkovettä.

Liuosta kaadetaan altaaseen annosteluohjeiden mukaan ja se auttaa hyvin pikaisesti leväongelmaan.

Bio-tasapaino.


Tuotenumero: 1373018 | 19.00 €
Hinnat sisältävät arvonlisäveron

Varastotuote, toimitusaika noin 2-5 työpäivää

Kun puutarhalammen biologinen tasapaino järkkyy, samea ja vihreä vesi tärvelee tämän biotoopin antaman ilon, erityisesti kevään ensimmäisinä lämpiminä päivinä.

Aqua Clear on keino palauttaa nopeasti puhdas vedenlaatu. Biologisen tasapainon takaamiseksi suosittelemme tekemään Aqua Clearin käytön jälkeen oikeat ja ennen kaikkea myös pitkäkestoiset toimenpiteet.

Vesiarvojen säännöllinen tarkastus on tärkeää.

Aqua Multi-Testin avulla voit määrittää nopeasti ja helposti 5 tärkeintä vesiarvoa. Kiinnitä huomiota siihen, että pH-arvo pysyy aina neutraalilla alueella, n. pH 7. Jos pH-arvo on liian korkea (yli 8,0), suosittelemme käyttämään Ubbink Aqua pH-Miinusta. Lisäksi suosittelemme veden kovuusasteen sekä nitriitti- ja nitraattipitoisuuden määritystä. Aqua Startin säännöllinen käyttö sitoo vahinkoaineet ja tuloksena on erinomainen vedenlaatu.

Vältä myös liian ravinteikasta lammen pohjaa ja käytä mahdollisuuksien mukaan vain tähän tarkoitukseen sopivia aineita (esim. Ubbink lampisubstraatti). Lisäksi happea sitovien vesikasvien (esim. härkki, vesirutto ja isonäkinsammalta) istuttaminen on erittäin tärkeää terveen lampiympäristön kannalta.

  • Sameneminen tai sakkautuminen lammen pohjalle on tuotteen normaali serausilmiöö eikä aiheuta millään tavalla haittaa tuotteen vaikutustavalle.
  • Käytä pakkauksen avaamisen jälkeen 3 kuukauden sisällä!
  • Ei lasten käsiin!
  • Säilytä alkuperäispakkauksessa!
  • Aqua Clear värjää lammen voimakkaasti. Tämä on normaalia ja häviää muutamassa päivässä.

Käyttö ja annostus:

Ravista hyvin ennen käyttöä. Levitä 500 litraa lammen vettä kohti 25 ml Aqua Clearia mahdollisimman tasaisesti lampeen. Sekoita tarvittava määrä Aqua Clearia n. 5-10 litraa lammen vettä ja levitä lius lopuksi kastelukannulla lampeen.

Annostus:

500 ml 10000 litraa lammen vettä.