Pihakivet

Pihakivet on helppo ja kätevä hankkia palvelevasta ja innovatiivisesta pihamyymälästä – Kivapihasta löytyy kaikkea kivaa pihallesi. Laajaan valikoimaamme sisältyvät pihakivien lisäksi muun muassa maa-aineet, kasvit ja taimet, suihkulähteet ja muut pihatarvikkeet. Meillä pääset kokemaan pihakivet aidossa ympäristössä, täydellisenä kokonaisuutena mallipihallamme.

Myymälämme sijaitsee Mäntsälässä osoitteessa:

Vuolteenmäentie 7
04600 Mäntsälä

Toimitamme tuotteitamme paikkakunnille Mäntsälä, Järvenpää, Kerava, Porvoo, Hyvinkää ja Helsinki.

pihakivet löydät monipuolisesta myyntinäyttelystämme
Lue lisää

 

Pihakivet ovat kestävä ja monipuolinen rakennusmateriaali

Hyvin tehty kiveys on erittäin kestävä ja ekologinen pintaratkaisu, joka kestää isältä pojanpojalle. Pihakiveys lisää pihan viihtyisyyttä ja helppokäyttöisyyttä. Kiveys on monipuolinen ratkaisu, joka on kätevä asentaa. Myös kivetyksen paikkaaminen sekä laajentaminen on nopeaa ja helppoa.

Huom. Myymme pihakiviä myös yksittäin – sinun ei ole pakko ostaa meiltä kokonaista lavaa, voit ostaa vaikka yhden kiven!

Tule katsomaan valikoimamme pihakivet

Pihakivien ominaisuudet

Pihakiviä on erikokoisia ja erimuotoisia. Materiaali-, väri- ja muotovaihtoehtoja löytyy runsaasti, jokaiselle jotakin. Pihakivet voivat olla sileä- tai pesubetonipintaisia, hiekkapuhallettuja, pintakuvioituja tai rouhepintaisia. Pihakivissä on runsaasti värivaihtoehtoja: harmaa, musta, ruskean- ja punaisen eri sävyt, valkoinen, keltainen ym. Valikoimista löytyy myös hiekkapuhallettu, patinoitu ja hakattu pinta.

Valitse pihakivet käyttökohteen mukaan

Pihakiven valintaan vaikuttaa oleellisesti, kuinka kovalle kulutukselle pinnoitettava alue joutuu. Pysäköintialue ja pihatiet vaativat kantavan ja kulutusta kestävän pihakiven. Tähän tarkoitukseen sopivat parhaiten paksut neliö- ja suorakaidekivet sekä reunaprofiloidut sidekivet. Toisiinsa nivoutuvat sidekivet sopivat erinomaisesti myös kalteville pihapinnoille. Oleskelualueilla ja pihakäytävillä voi käyttää luonnonkiveä, pihakiviä sekä pihalaattoja.

Pihakivet

 • Luonnonkivet
 • Graniittikivet ja -laatat
 • Liuskekivet
 • Kivisarjat
 • Pihalaatat

Muut pihakivituotteet

 • Reunakivet
 • Muuri- ja porraskivet
 • Vesikourut ja kourulaatat
 • Saumaushiekka
 • Valokivet

Pihakiveys on

 • Pitkäikäinen ja ekologinen
 • Helppo pitää puhtaana
 • Viihtyisä sisätilojen jatke, joka viimeistelee pihamaiseman

Luonnonkivet luovat pihalle ainutlaatuista tunnelmaa

Luonnonkivi on kestävä ja tyylikäs materiaali, joka luo pihalle klassista ja luonnonläheistä tunnelmaa. Valikoimastamme löytyvät mm. liuskekivet, mukulakivet sekä graniittikivet.

Pihakivet, pihalaatat ja kivisarjat

Kattavasta pihakivivalikoimastamme löydät muun muassa ohuemmat ja paksummat pihakivet – pihakivet 60 mm ja pihakivet 80 mm. Pihalaatat ovat pihakiviä suurempia pintamateriaaleja. Kivisarjoissa on yleensä kolme tai viisi erikokoista kiveä, jotka yhdessä muodostavat eläväisen ja kauniin kiveyspinnan.

Kivapiha – piharakentajan paras kaveri

Useasti asiakkaalla on jokin kuva mielessä, mitä hän on hakemassa. Me autamme sinua muuttamaan idean todeksi ja löytämään pihalle oikeat ratkaisut, materiaalit ja tarvikkeet.

Kivapiha on palveleva pihamyymälä, jossa on yksi Suomen suurimmista mallipihoista: 1,3 hehtaarin mallipihalla ovat materiaalit, kasvit ja kalusteet helposti käsin kosketeltavissa. Tervetuloa paikan päälle tutustumaan, saat vinkkejä ja henkilökohtaista neuvontaa pihasuunnitteluun ja materiaalien valintaan.

Ota yhteyttä niin laskemme sinulle tarjouksen »