Kivituhka

Kivituhkan toimitukset myös suursäkeissä.Kivituhka on erittäin suosittu piharakennusmateriaali. Se on erinomainen pinnoite pienillä pihateillä, piha-alueilla ja kulkuväylillä sekä hyvä rajausmateriaali nurmikoille ja muille viheralueille. Kivituhkaa käytetään myös tasoitekerroksena pihakivien ja laattojen alla, ja se on erinomainen pihakivien saumausmateriaali.

Toimitamme kivituhkaa seuraaville paikkakunnille: Mäntsälä, Järvenpää, Kerava, Porvoo, Hyvinkää ja Helsinki.

Mitä kivituhka on?

Kivituhka on luonnontuote, joka syntyy osana kivimurskausprosessia. Se on kiviainesta, joka on erittäin pienijakoista. Kivituhkaa on olemassa eri raekokoja: 0-3mm, 0-6mm ja 0-8mm. Koska kivituhka on erittäin pienijakoista, se tiivistyy käytössä hyvin kovaksi ja kantavaksi kerrokseksi. Kivituhka on verrattain ravinneköyhää, joten rikkaruohot ja muut kasvit eivät siinä menesty.

Pyydä tarjous kivituhkasta täältä »

Kivituhka - värivaihtoehdot ja saatavuus

Kivituhka on saatavana useissa eri väreissä: harmaa, musta, valkoinen, punainen ja keltainen. Koska kivituhka on luonnontuote, saattavat värisävyt hieman vaihdella toimituserien mukaan. Tämä kannattaa ottaa huomioon, kun tarvitsee suuren määrän kivituhkaa – tuotetta kannattaa tilata kerralla tarpeeksi, jotta värisävy on varmasti yhtenäinen.

Meiltä saa kivituhkaa aina pienistä säkeistä noin 400:n ja 700:n litran suursäkkeihin. Jos tarve on suuri, kivituhkaa saa irtotavarana koneen kauhallisina (yksi kauhallinen on noin 1000 litraa).Tarvittaessa kuljetuspalvelumme toimittaa suuret kuormat suoraan kohteeseen.

Kivimurskeet
Kivimurske on murskattua kiviainesta, josta löytyy eri raekokoja, muun muassa 0-16 mm ja 0-32 mm.

Sepeli
Sepeli on seulottua kivimursketta. Valikoimastamme löytyvät muun muassa 8-16 mm ja 16-32 mm sepelit.

Singeli
Singeli on pyöreää luonnonkiviainesta, joka läpäisee hyvin vettä. Singelin tyypilliset käyttökohteet ovat sokkelin vierusta, pihatiet ja koristekäyttö. Singeli on tyypillisesti 3-6 mm, 8-16 mm tai 16-32 mm kokoista.

Multa
Valikoimastamme löytyy multaa joka lähtöön: tavallista perusmultaa, hapanta erikoismultaa, lannoitettua ja lannoittamatonta multaa, kalkittua ja kalkitsematonta multaa.

Turve
Toimitamme lannoitettua ja lannoittamatonta turvetta sekä turvapaaleja ja turveharkkoja.

Kuorikate
Varastostamme löytyy murskattua männyn kuorikatetta, joka on erinomainen pintakatemateriaali.

Leikkihiekka
Toimitamme hiekkalaatikoihin seulottua leikkihiekkaa 0-4 mm.

Turvahiekka
Kiipeilytelineiden ja keinujen alle kannattaa asentaa turvahiekkaa. Se on murskaamatonta somerohiekkaa 1-8 mm, joka vaimentaa tehokkaasti putoamista.

Tervetuloa mallipihaan inspiroitumaan

Meillä on yksi Suomen suurimmista mallipihoista, sieltä löytyy jokaiselle jotakin – Kivapiha on piharakentajan aarreaitta. Mallipihalla ovat nähtävillä ja käsin kosketeltavissa muun muassa erilaiset maa-ainekset, kuten kivituhka, murske ja sepeli. Pihalta löydät myös erilaiset koristekivet, mukulakivet, pihalaatat sekä pihakasvit. Mallipihan lisäksi piharakennusideoita pursuavat ympäri vuoden auki olevat näyttelyhallit.

Kivapiha toteuttaa pihaunelmasi

Kun tulet meille, huomaat kuinka vaivatonta, palkitsevaa ja kivaa piharakentaminen ja sen suunnittelu voi olla. Olemme motivoituneita piharakentamisen ammattilaisia, autamme asiakkaita unelmien pihan toteutuksessa, oikeiden materiaalien ja rakennustapojen valinnassa. Tervetuloa unelmiesi pihaan! Tutustu myös valikoimamme suihkulähteisiin.

Tilaa kivituhka ja muut maa-ainekset verkkokaupastamme

Pyydä tarjous kivituhkasta helposti netissä »