Aqua Light 60 Led -Puutarhalammen valaisin Etusivu

Teho: 2,5 W

Valoteho: 210 lm

Liitetään 230VAC/50Hz virtaverkkoon turvamuuntajalla

Värit: punainen, oranssi, tummansininen, vaaleansininen ja valkoinen

5 m kaapelia


Tuotenumero: 1354007 | 72.90 €
Hinnat sisältävät arvonlisäveron

Varastotuote, toimitusaika noin 2-5 työpäivää

Ubbink AquaLight60 LED -valaisimia tulee käyttää vain vedenalaisina valaisimina. Huolehdi, että valaisin on aina kokonaan veden alla. Tällöin lampun riittävä jäähdytys on taattu. Toimitukseen kuuluva puutarhalammen valaisin on varustettu 5 m johdolla ja LEDilampulla. 

Käytetty turvamuuntaja on liitettävä ulkokäyttöön tarkoitettuun sukopistorasiaan (IP X4), vähintään 3,5 m päähän lammesta.

Liitettyjen lamppujen teho ei saa ylittää turvamuuntajan nimellistehoa! Liian suuri kuormitus voi vaurioittaa muuntajaa pysyvästi. Jotta puutarhalammen valaisin toimisi asianmukaisella tavalla, siinä saa käyttää ainoastaan tälle valaisimelle suositeltua turvamuuntajaa.

Puutarhalammen valaisin voidaan sijoittaa lampeen eri tavoin:

1. Kiinnittämällä valaisin mukana tulevaan pohjalevyyn, josta voidaan tehdä raskaampi peittämällä se koristesoralla tai puutarhalampeen sopivalla mullalla.

2. Kiinnittämällä valaisin imukupeilla.

3. Kiinnittämällä valaisin lampunpidikkeellä suihkulähteen pumppuun.

Lampun vaihtaminen:

1. Irrota turvamuuntajan pistoke pistorasiasta.

2. Poista mahdollinen vesi valaisimen pinnalta.

3. Käännä valaisimen kehys irti.

4. Poista valaisimen peitelasi varovasti.

5. Vaihda LEDilamppu (älä kosketa lamppua sormilla!)

6. Kuivaa lasi ja valaisimen kehys huolellisesti ja aseta ne takaisin paikoilleen. Tarkasta, että tiivisterengas tulee oikeaan kohtaan!

Värilevyn asennus:

Irrota valaisimen kehys ja aseta värilevy peitelasin päälle. Huolehdi, että tiivisterengas tulee oikeaan kohtaan. Asenna valaisimen kehys takaisin paikoilleen ja kiristä se käsin tiukkaan.

Puhdistus: 

Toimi lampun vaihtoa koskevien ohjeiden mukaisesti. Käytä vain vettä ja pehmeää harjaa. Huolehdi, että valaisimen sisään ei pääse nestettä.