Tietosuoja

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ

Kivapiha Tuotteet Oy (Y-tunnus 2155007-9)

Vuolteenmäentie 7

04600 Mäntsälä

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Virpi Tanttu

Puhelin: 0400 438 572

Sähköpostiosoite: virpi@kivapiha.com

REKISTERIN NIMI

Kivapiha Tuotteet Oy:n asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Henkilö on rekisteröitynyt Kivapiha Tuotteet Oy:n asiakkaaksi tai ostanut yritykseltä tuotteita.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on Kivapiha Tuotteet Oy:n asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Tietoja voidaan käyttää Kivapiha Tuotteet Oy:n toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää Kivapiha Tuotteet Oy:n omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille.

Kivapiha Tuotteet Oy:llä on oikeus käyttää asiakastietoja omassa suoramarkkinoinnissaan, suoramarkkinointia koskevien säännösten puitteissa. Asiakkaalla on oikeus kieltäytyä mainonnasta ilmoittamalla siitä Kivapiha Tuotteet Oy:n asiakaspalveluun puhelimitse 044 7522 809, sähköpostitse info@kivapiha.com tai rekisteriasioita hoitavalle henkilölle.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

  • Henkilön etu- ja sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Postiosoite
  • Puhelinnumero
  • Tiedot käsitellyistä tilauksista

TIETOJEN LUOVUTUS

Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille.

Rekisteröityneen henkilötiedote hävitetään käyttäjän pyynnöstä.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Kivapiha Tuotteet Oy:n sisäisen verkon käyttöoikeuksia. Rekisteri sijaitsee yrityksen suojatulla ja salasanoin varmennetulla palvelimella.